Wij versturen de contactlenzen in een pakket dat door je brievenbus past.

 

Wij versturen Gratis door heel Nederland tot 22:00 uur.

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar en indien besteld op werkdagen voor 22:00 uur, worden deze dezelfde werkdag verstuurd door PostNL. Dit geldt alleen voor brievenbus zendingen. Pakketpost versturen wij tot 16:45 uur. Wij vertrouwen erop dat jouw bestelling binnen 24 uur wordt afgeleverd door PostNL. Voor de bezorging zijn we echter afhankelijk van de snelheid van PostNL en de stiptheid van de postbode.

Heb je vragen over de verzending neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je dan vertellen of je bestelde lenzen op voorraad zijn.

De verzenddozen van Toplenzen kunnen door de brievenbus. Dat betekent dat de lenzen bij je thuisbezorgd worden, ook als je een dagje weg bent. Super handig en gemakkelijk.

Verzending. 

indien je lenzen (brievenbuspost) voorraadig zijn versturen wij deze op werkdagen tot 22:00 uur.

Vloeistof pakketten met pakketpost versturen wij tot 16.45 uur.   

Landelijke bezorging

Momenteel hebben we vanwege grote drukte bij PostNL helaas te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent. Daardoor kan het zijn dat u uw pakket later ontvangt dan gepland. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren!


Nieuwe service “Het gemak van mijn pakket”

Als klant wil je steeds meer zelf bepalen hoe en waar je het pakket kan ontvangen. Thuis, op het werk of juist op een afhaallocatie van post.nl tijdens de boodschappen. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland zit er namelijk altijd een in de buurt. De locaties worden zichtbaar in je account, op het moment dat je je postcode of plaastnaam invoert.
 

Aflevering binnen en buiten Europa

Bij verzending binnen en buiten Europa wordt een vergoeding voor de verzendkosten in rekening gebracht. Voor de juiste verzendkosten per land verwijzen wij naar “het land van afleveren” in je account.

Profiteer meer
Wij zien u graag als vaste klant bij Toplenzen, daarom doen wij voor vaste klanten net even iets extra's

Vergoeding zorgverzekeraar
Heeft u een aanvullende zorgverzekering?
Wij declareren gratis voor u.

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder