Veilig betalen.

Toplenzen biedt meerdere betaalmogelijkheden aan, waarmee je de order kunt voldoen. Bij bepaalde betaalmethoden wordt er wel gevraagd om gegevens te verschaffen. Toplenzen zal ten allen tijde je gegevens vertrouwelijk behandelen en garandeert uw privacy. Onze website is volledig beveiligd (https), zodat er tevens geen vertrouwelijke informatie kan weglekken. Voor het volledige privacy beleid kunt u hier klikken.
Alle betalingen van Toplenzen.nl lopen via een beveilige verbinding in samenwerking met Buckaroo.

Betalen via iDEAL 
Met iDeal betaal je snel via de beveiligde omgeving van je eigen bank. De banken die hieraan deelnemen zijn: ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank. Direct na het betalen ontvang je een bevestigingsmail dat de betaling is voldaan.

Betalen met creditcard
Betaal via een beveiligde verbinding met je creditcard (Mastercard, Visa of Amex). Deze manier van betalen is veilig en gemakkelijk.

Internetbankieren / overboeking
Je kunt het bedrag ook via internetbankieren / overboeking aan ons voldoen. Na het plaatsen van de order ontvang je van ons een email ter bevestiging. In deze e-mail staan alle gegevens die je nodig hebt om de betaling af te ronden. Na ontvanergst van de betaling worden de bestelde producten binnen drie werkdagen (torische en bifocale lenzen: vijf werkdagen) bij je thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om een aanbetaling te doen (minimaal 50% van het totaalbedrag). Indien je voor deze optie kiest wordt de order uitgeleverd nadat minimaal 50% van het totaalbedrag bij Toplenzen.nl binnen is. De tweede 50% dien je dan binnen 14 dagen na factuurdatum te voldoen. Je ontvangt via de e-mail uw factuur op het moment dat uw order verzonden word.

Bij een overboeking verwerken wij de order zodra de betaling is ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een overboeking verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Eenmalige machtiging
Bij Toplenzen kun je een éénmalige machtiging afgeven om het bedrag van je rekening af te laten schrijven. Houd rekening met één extra werkdag voor de levering. Betalen via éénmalige machtiging is alleen mogelijk binnen Nederland en je dient minimaal 1 betaalde order in je account te hebben om te kunnen betalen via eenmalige machtiging. De gegevens worden gecontroleerd met het Experian systeem. Als de gegevens niet correct of onvolledig zijn, ontvangt u een factuur. Bij een volgende bestellingen zal de levering dan extra snel gaan.

Indien u op werkdagen voor 14:30 uur een bestelling plaatst met als betaalmogelijkheid éénmalige machtiging, wordt  na 2 werkdagen het bedrag geïncasseerd.

Paypal
Dit is een snelle en volledig veilige betaalmethode. Met behulp van je eigen e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je zelf online betalingen verrichten.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder