Beoordelingen Focus Dailies All Day Comfort

Focus Dailies All Day Comfort



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 11 beoordelingen

5 sterren
31
4 sterren
2
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Marcel Vreeken
27-11-2017

Prima lenzen waarmee ik zeker al 10 jaar veel plezier van heb ! Zou geen maand of half jaar lens meer willen. 

Comfort Algemeen

Marcel Vreeken raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (1)

Fred
22-11-2017

Zeer goede lens, weinig tot geen irritatie.

Comfort Algemeen

Fred raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Lennard
22-11-2017

De Focus Dailies All Day Comfort zijn voor mij de ideale lenzen! De bevochtiging van de ogen is optimaal doordat de lenzen gemaakt zijn voor één dag. Dat heeft als voordeel dat je er zeker van bent dat je geen vuil van de vorige dag weer in je ogen stopt. Dat voorkomt natuurlijk de ellende van een eventuele oog- infectie. Een ander bijkomend voordeel is dat op het moment dat je een lens kwijtraakt, je gewoon een nieuwe in doet. Geen stress doordat je een megadure lens kwijt bent! Top-product dus! Ik zou het iedereen aan willen raden.

Comfort Algemeen

Lennard raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

Patrick
22-11-2017

Elke dag frisse Lenzen. Voelt als slofjes voor je ogen.

Comfort Algemeen

Patrick raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marjolijn Tervoort
22-11-2017

Ik gebruik deze lenzen al jaren. Weleens wat anders geprobeerd maar die heb ik niet eens op gemaakt, deze lenzen bevallen toch het beste.

Comfort Algemeen

Marjolijn Tervoort raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marjolein
21-11-2017

Deze lenzen gebruik ik al een heleboel jaren. Erg fijn! Tevens bestel ik deze lenzen al jaren bij Toplenzen. Altijd ontvang ik ze netjes binnen uiterlijk 2 dagen. Nog nooit problemen gehad met de bestelling of verzending!

Comfort Algemeen

Marjolein raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Nicole Roos
21-11-2017

Al jaren tevreden

Comfort Algemeen

Nicole Roos raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Inge
21-11-2017

Gebruik deze kenzen al jaren en zeer tevevreden. Hoop ze nog jaren zo te kunnen gebruiken.

Comfort Algemeen

Inge raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Rene van Gink
21-11-2017

Een toplens, die een fantastisch draagcomfort heeft. Andere, ook duurdere lenzen, kunnen hier niet aan tippen. Lenzen zitten ook aan het einde van de dag zo goed, dat je bijna vergeet ze uit te doen. All day Comfort, voor een All Month Nice Price!

Comfort Algemeen

Rene van Gink raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

kristerlima
21-11-2017

great!

Comfort Algemeen

kristerlima raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Kars
21-11-2017

Een aantal jaren geleden ben ik overgestapt van maandlenzen naar daglenzen. Dit vooral omdat ik erg droge ogen kreeg door de maandlenzen, ookal had ik diverse merken geprobeerd. Na een aantal merken en modellen getest te hebben, kwam ik uit op de Focus Dailies All Day Comfort. Ze doen precies wat ze zeggen; de hele dag comfortabel zitten. De pasvorm is voor mij perfect, nooit irritatie of pijn gehad (afkloppen ;) waardoor het voor mij ideale lenzen zijn. Bij controle bij de opticien zagen mijn ogen er ook keurig uit. Daglenzen zijn in verhouding niet goedkoop, maar doordat je elke dag verse lenzen pakt, heb je altijd het beste zicht. Conclusie: dit zijn toplenzen!

Comfort Algemeen

Kars raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder