Beoordelingen Proclear




Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 14 beoordelingen

5 sterren
30
4 sterren
11
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
1

92,86% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Sjoerd Methorst
31-12-2018

Deze lenzen voor het eerst besteld, gaan lastig in, omdat ze zo dun/soepel zijn. Al 2 paar binnen 14 dagen moeten vervangen, omdat er een scheur in de lens zit

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (6) Nee (0)

Nicole
10-12-2018

Ik gebruik deze lenzen echt al 10 jaar en ze zitten heel comfortabel. IK heb snel last van droge ogen en irritatie en zelfs bij de oogarts geweest hiervoor. Daar dure lenzen gehad en niks hielp. Totdat ik deze probeerde en nergens meer last van gehad.

Algemeen

Nicole raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (4) Nee (0)

M Vlassak
23-11-2017

Voorheen vaak last van droge ogen met deze lenzen veel minder last van.

Comfort Algemeen

M Vlassak raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Bert
22-11-2017

Erg fijne lens die comfortabel zit. Aangezien ik veel in de auto zit of op kantoor, heb ik lensen nodig die veel vocht doorlaten. Deze lensen voldoen hieraan prima. Gebruil ze al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid. 

Comfort Algemeen

Bert raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

Yvonne
21-11-2017

Draag deze al jaren en bevallen goed.

Comfort Algemeen

Yvonne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Daan
21-11-2017

Deze lezen zorgen voor een lekker gevoel in mijn ogen en ik heb er nooit problemen mee gehad. Ik zou ze aan iedereen aanraden!

Comfort Algemeen

Daan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Rob Vandongen
21-11-2017

Na jaren Biomedics XC te hebben gebruikt ben ik overgestapt op Proclear, omdat de eerstgenoemde niet langer verkrijgbaar is. Snel advies hierover gekregen van Toplenzen.nl en dit is nu m'n keuze qua lenzen.

Comfort Algemeen

Rob Vandongen raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Inge
21-11-2017

Buiten de topservice van Toplenzen (wanneer ik een verkeerde sterkte bestel bellen ze mij op), zijn dit lezen die ik met gemak draag achter de PC. De beste tip die ik ooit heb gekregen is deze website!

Comfort Algemeen

Inge raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Kevin
21-11-2017

Zeer comfortable voor dagelijks gebruik.

Comfort Algemeen

Kevin raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Benno
21-11-2017

Ik draag deze lenzen al jaren zonder enig probleem. Probleemloze lens met veel draaggemak en een goede prijs

Comfort Algemeen

Benno raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Elly
21-11-2017

As Clear as can be ! Fijne lenzen, door mijn opticien geadviseerd en bij Toplenzen besteld omdat dat een heel stuk voordeliger is. Snelle levering: ik ben super tevreden Loud and Clear !

Comfort Algemeen

Elly raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marnix
21-11-2017

Voor 1 oog, met cilinder correctie, heb ik deze lens. Zeer prettig in het gebruik en gaat ook lang mee. 

Comfort Algemeen

Marnix raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder