Beoordelingen SofLens Daily Disposable

SofLens Daily Disposable



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 15 beoordelingen

5 sterren
40
4 sterren
5
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Arjen
24-11-2017

Dit is precies wat je wilt van daglenzen. Goed zicht, prima een dag te dragen zonder het droge ogen effect en een prima prijs.

Comfort Algemeen

Arjen raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marja
23-11-2017

Ik draag deze lenzen al jaren. Dat zegt eigenlijk wel voldoende, toplenzen!

Comfort Algemeen

Marja raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

M.
23-11-2017

Na verschillende lenzen geprobeerd te hebben gebruik ik nu inmiddels alweer een aantal jaren deze daglenzen en ze bevallen me erg goed! Bij andere soorten (dag) lenzen had ik regelmatig last van irritatie en droge ogen. Sinds ik deze lenzen gebruik is dat probleem verholpen. Top lenzen! Erg blij mee:).

Comfort Algemeen

M. raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Barbara
22-11-2017

Erg tevreden over deze lenzen! Ik draag ze elke dag en ben blij dat ik elke dag nieuwe lenzen in kan doen zonder gedoe als schoonmaken of beschadigingenivm langer gebruik zoals bij maandlenzen.

Comfort Algemeen

Barbara raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Tino
22-11-2017

Gebruik deze lens naast mijn bril voor het duiken. Gaat helemaal prima.

Comfort Algemeen

Tino raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Annemieke Teule
22-11-2017

Beste lens! Goed draagcomfort, ook als je afwisselt met bril. Goede website, makkelijk te bestellen en worden snel afgeleverd.

Comfort Algemeen

Annemieke Teule raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Barbara
21-11-2017

Instap model voor daglenzen maar enorm aan te raden. Blijft hele dag constant en ogen worden niet droog. Ook het gemak van toplenzen.nl is enorm fijn. Vooral de snelle levering als ik weer een last-minute m'n lenzen moet bestellen.

Comfort Algemeen

Barbara raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

SH
21-11-2017

Deze lenzen voelen precies hetzelfde als een paar duurdere die ik geprobeerd heb. Ze worden niet droog! De service van toplenzen is ook super! Alles wordt snel verzonden, nooit een probleem gehad.

Comfort Algemeen

SH raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Jeroen Luger
21-11-2017

Ik heb al heel vaak collega's gewezen op de voordelen van deze lenzen in combinatie met toplenzen.nl. Want dat de lenzen goed zijn is misschien vaak een persoonlijk dingetje, maar samen met jullie service is de overtuiging vaak een stuk makkelijker.\ Ik ben militair en zit met m'n lenzen soms bij nacht en ontij te rommelen in het donkere dierenbos. Ik merk dan dat de lenzen heel vergevelijk zijn, niet te snel kapot en niet te snel uitgedroogd! Inderdaad: toplenzen!

Comfort Algemeen

Jeroen Luger raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Jan
21-11-2017

Ik draag deze al jaren naar volle tevredenheid. Daglenzen zijn ideaal, geen gedoe met schoonmaken en houdertjes.

Comfort Algemeen

Jan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

E.C.
21-11-2017

persoonlijk vind ik daglenzen veel hygi├źnischer dan maandlenzen. Je hebt geen producten meer nodig en je kan zelf bepalen wanneer je lenzen of een bril draagt.

Comfort Algemeen

E.C. raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Sebastiaan
21-11-2017

Goeie lenzen, nooit problemen mee...

Comfort Algemeen

Sebastiaan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder