Beoordelingen Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 12 beoordelingen

5 sterren
21
4 sterren
12
3 sterren
2
2 sterren
1
1 sterren
0

91,67% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Theo
30-08-2021

Ik heb deze lenzen besteld met de zelfde sapecificaties als mijn huidige Bausch and Lomb lenzen. Ze zitten comfortabel maar het zicht is beduidend minder. Vooral na een dag dragen wordt het zicht minder scherp. Volgende keer ga ik weer over op Bausch and Lomb

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

G. van Rhee
27-11-2017

Deze lenzen bevallen goed, geen droge ogen. En erg goede prijs voor de kwaliteit van Johnson.

Comfort Algemeen

G. van Rhee raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

J.
25-11-2017

Met deze lenzen geen last meer van droge ogen en zitten heel comfortabel!

Comfort Algemeen

J. raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Louisa
23-11-2017

Fijne lenzen om te dragen. Ik kan ze heel de dag inhouden zonder last te hebben van droge ogen. Ook bestellen bij toplenzen is TOP. Makkelijk en snel en de bestelling is altijd netjes op tijd binnen.

Comfort Algemeen

Louisa raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Mirjam
21-11-2017

Meerdere jaren draag ik deze lenzen zonder problemen. Geen droge ogen meer, wat bij andere lenzen wel het geval is.

Comfort Algemeen

Mirjam raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Emmen
21-11-2017

Hier en daar van alle lenzen uitgeprobeerd. Maar deze bevallen me echt goed. Geen last van droge ogen. Snel thuis geleverd. Ik ben zeer tevreden over, zowel de lenzen als over toplenzen.nl

Comfort Algemeen

Emmen raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Mandy91
21-11-2017

Heel fijn dat ik met deze lenzen kan slapen soms, je wordt niet wakker met volledig uitgedroogde ogen. Mijn ogen zijn er heel blij mee, geen last meer van hoofdpijnen. Soms is het even priegelen om ze in te krijgen omdat ze zo dun zijn. Maar ze zijn daardoor zeer comfortabel als je ze in hebt. Mijn maandlenzen scheur ik altijd binnen een week of 2, vandaar dat ik overgestapt ben naar deze lenzen. Ik ben zeer tevreden.

Comfort Algemeen

Mandy91 raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

MrDusable
21-11-2017

Acuvue oasys is prettige lens. Ik draag deze al een aantal jaren zonder problemen. Nooit last van droge ogen. Soms duurt het even (1min) voordat de lenzen goed zijn gedraaid.

Comfort Algemeen

MrDusable raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Rob Dal
21-11-2017

Deze lenzen zijn recent op de markt gekomen en bevallen enorm goed Ze hebben een groot draagcomfort en zijn zeker aan te raden als je snel last hebt van droge ogen. Aanrader dus 

Comfort Algemeen

Rob Dal raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Mathilde
21-11-2017

De lenzen zitten erg comgortabel en hebben een goed zwaartepunt ivm astigmatisme. Ze "draaien"dus direct goed op bet oog.

Comfort Algemeen

Mathilde raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

wilma de lange
21-11-2017

Dit zijn echt hele fijne lenzen. Ik heb echt hele droge ogen door de centrale klimaatregeling op ons kantoor maar met deze lenzen echt helemaal geen last. Ik kan ze de hele dag inhouden.

Comfort Algemeen

wilma de lange raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Jeannette
21-11-2017

Nadat ik geen enkele lens nog verdroeg oflanger dan een paar uur kon dragen, ook speciale lenzen voor droge ogen, bleven deze over. Ze liken bij opticiens minder snel aangeboden te worden maar zekunnen weeer in van 's ochtend tot 's avonds en ik hoef nooit meer bij ter druppelen. Echt heel blij mee. Twee keer per maand neiweu lenzen en mijn abonnement bij de opticien is maar 30% hoger dan van mijn kinderen die 1x per maadn nieuwe lenzen krijgen. Dat is dus ook heel top.

Comfort Algemeen

Jeannette raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder