Beoordelingen 1 Day Acuvue Moist For Astigmatism

1 Day Acuvue Moist For Astigmatism



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 13 beoordelingen

5 sterren
28
4 sterren
10
3 sterren
1
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Kaou
04-12-2017

Zeer prettig zittende lenzen waarvan je niet eens merkt dat je ze in je ogen hebt. Geven een goede zicht icm met een zeer aangename comfort!

Comfort Algemeen

Kaou raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (4) Nee (0)

Martijn
27-11-2017

Ze zitten comfortabel en hebben een heldere zicht! Ik heb door deze lenzen minder droge ogen. Ik raad ze aan iedereen aan!!

Comfort Algemeen

Martijn raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

Eveline
24-11-2017

Sinds ik deze lenzen draag is het gedaan met de vele oogproblemen die kwamen kijken bij het dragen van contactlenzen. Genoeg zuurstof voor de ogen, minder droge ogen en vooral: geen allergische reactie meer van conserveringsmiddelen. Die zijn namelijk niet aan de vloeistof toegevoegd. Ideaal!

Comfort Algemeen

Eveline raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

PeterTa
22-11-2017

Toplenzen zou ik bijna zeggen, de cilinder werkt goed en ik heb lange tijd goed zicht zonder droge ogen. Ieder oog is verschillend maar voor mij zitten ze perfect.

Comfort Algemeen

PeterTa raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Eva
22-11-2017

Ik heb deze lenzen tijdens een reis door Azië gebruikt en ben erg tevreden. Perfect om elke dag nieuwe lenzen te kunnen pakken tijdens een reis. Ik zag prima en vindt dit hygiënischer dan maanlenzen.

Comfort Algemeen

Eva raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Femke
22-11-2017

Na jaren 'gewone' daglenzen nu de daglenzen met cilinder aangeschaft. Wat een verschil! Ze zitten comfortabel en het zicht is veel helderder dan bij mij vorige lenzen. Een aanrader.

Comfort Algemeen

Femke raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marissa
21-11-2017

Deze lenzen gebruik ik al jaren.  Zitten heerlijk! Makkelijk in gebruik! 

Comfort Algemeen

Marissa raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Lieuweh
21-11-2017

Deze lenzen bevallen mij uitstekend! Geen droge lenzen en ik kan ze makkelijk 118 uur op een dag dragen! Daarnaast is de service van Toplenzen altijd met recht top!

Comfort Algemeen

Lieuweh raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

T.H.
21-11-2017

Met recht een Toplens, qua prijs, draagcomfort. Ik heb ze de hele dag in van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Opticien waar ik kom voor de controles, dacht goedkoper te kunnen leveren, ook met cilinder. Dus niet. En wel zo gemakkelijk zo. Worden thuisbezorgd, krijg keurig mailtjes met info en een sms wanneer ze verstuurd zijn.

Comfort Algemeen

T.H. raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Ine kuilboer
21-11-2017

Bij toplenzen zijn de lenzen zeker TOP!!

Comfort Algemeen

Ine kuilboer raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Amsterdammer
21-11-2017

Ik had altijd maandlenzen, maar opeens kreeg ik vorig jaar zomer last van mijn ogen en moest ik een bril dragen. Na een bezoek aan een oogarts raadde hij me deze daglenzen aan. In het begin is het even wennen aan het idee dat je aan het einde van de dag je lenzen in de gootsteen gooit. Maar wat een verademing, ze zijn flinterdun, je voelt ze nauwelijks en ik heb nergens meer last van.

Comfort Algemeen

Amsterdammer raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Saskia van Oene
21-11-2017

Ik heb moeilijke ogen. Voorheen had ik maandlenzen en daarna tweewekenlenzen, maar ik had altijd last van vieze en droge lenzen. Met deze daglenzen heb ik dat probleem niet meer. Ook erg handig met sporten of vakantie. Je hoeft geen vloeistof mee te nemen. Door de mogelijkheid voor een cilindercorrectie kan ik nog beter zien. Niet alle cilindercorrecties zitten erbij waardoor het niet perfect is maar zeker goed genoeg.

Comfort Algemeen

Saskia van Oene raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder