Beoordelingen Acuvue Oasys




Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 37 beoordelingen

5 sterren
74
4 sterren
34
3 sterren
3
2 sterren
0
1 sterren
0

97,3% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Tinie
20-01-2019

Ik draag nu een paar weken de acuvue hydraclearlens uitslyitend in mijn rechteroog en zonder sterkte Dit omdat ik de lens gebruik als bandagelens ivm MDF hoornvliesdystrofie. Ik moet zeggen; wat een verademing! Een fantastische lens die ik niet voel bij t dragen...Ecbt een uitkomst!

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (7) Nee (0)

Femke
28-11-2017

Met mijn droge ogen is de Oasys de enige lens die ik kan verdragen. Enorm blij mee!

Comfort Algemeen

Femke raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (14) Nee (1)

Danni
27-11-2017

Fijne lens, geen last van droge ogen.

Comfort Algemeen

Danni raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (9) Nee (0)

Bianca Oosterbaan
25-11-2017

Geweldig fijn om dag/nachtlenzen te hebben. Geen getob meer 's ochtends vroeg met lenzen. En meteen goed zicht als je wakker wordt. Ze dragen heerlijk, voelt er niets van. Geen andere meer voor mij.

Comfort Algemeen

Bianca Oosterbaan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (2)

Marcello
23-11-2017

Geen enkel probleem met deze comfortable lenzen. Waarom dan geen vijf sterren? Omdat ik toch liever een bril draag tijdens het werk. De contactlenzen gebruik ik met name tijdens het sporten, en dat lukt uitstekend.

Comfort Algemeen

Marcello raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (2)

C. Aerts
23-11-2017

Het is de eerste keer dat ik lenzen heb die je alle 2 weken moet vervangen. Je merkt wel als die 2 weken erop zitten, de vorm van de lens is dan niet meer zo egaal rond. Maar zo vergeet je ze tenminste niet te wisselen.

Comfort Algemeen

C. Aerts raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

Amber
21-11-2017

al 7 jaar draag ik deze lenzen, heel zacht op mijn ogen, in het begin veel lenzen geprobeerd maar deze waren en zijn de absolute toppers! wel prijzig maar het zijn je ogen he?

Comfort Algemeen

Amber raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (2)

Jacinta
21-11-2017

Met de voorganger van deze lenzen, de Acuvue Advanced, had ik toch zo nu en dan nog wel last van droge ogen. Toen deze ontwikkeld waren, ben ik gelijk overgestapt, en daar heb ik geen moment spijt van gekregen. Geen droge ogen meer (behalve in uitzonderlijke gevallen zoals net na het douchen of als ik per ongeluk in slaap ben gevallen met de lenzen in), en ik draag mijn lenzen elke dag voor geruime tijd (aangezien ik niet zo veel slaap). Een absolute aanrader!

Comfort Algemeen

Jacinta raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

Anne
21-11-2017

Lenzen zitten goed, geen problemen mee

Comfort Algemeen

Anne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Richard
21-11-2017

De lenzen die ik het best verdraag.

Comfort Algemeen

Richard raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Suzette
21-11-2017

Na veel getob vond ik eindelijk deze lenzen waardoor ik geen last meer heb van droge of geïrriteerde ogen.

Comfort Algemeen

Suzette raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Dave
21-11-2017

Heel comfortabele contactlens voor dagelijks gebruik. Daarnaast merk ik ook dat mijn contactlens niet droog wordt op kantoor waar de airco op hoge toeren draait en ook wanneer je de hele dag op kantoor naar een computerscherm moet kijken. Ik heb in totaal 4x dozen van 90 pack van deze type dagcontactlens gekocht/gedragen en zal dat voorlopig wel blijven doen.

Comfort Algemeen

Dave raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder