Beoordelingen 1 Day Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 24 beoordelingen

5 sterren
54
4 sterren
13
3 sterren
5
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Indootje
30-11-2017

Deze lenzen zitten fijn. Geen droge ogen. Toplenzen!

Comfort Algemeen

Indootje raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Cacharel
25-11-2017

Beste lenzen die er zijn. Zitten fijn, zelfs na een dag achter de computer werken. Geen droge ogen. Heel handig dat je iedere dag nieuwe in kunt doen.

Comfort Algemeen

Cacharel raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Margreat
24-11-2017

Door de 123 indicatie doe je ze altijd gelijk op de juiste manier in. Van mezelf heb ik drogere ogen, maar met deze lenzen heb ik daar geen last van.

Comfort Algemeen

Margreat raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

rob
23-11-2017

prima lens, elke dag weer

Comfort Algemeen

rob raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Son
22-11-2017

Al decennia lang mijn meeste favoriete lenzen!

Comfort Algemeen

Son raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

M. de Ruyter
22-11-2017

Fijne, comfortable lenzen. Sinds ik allergisch ben voor alle soorten contactlensvloeistof, zijn deze daglenzen mijn redding om lenzen te kunnen dragen.

Comfort Algemeen

M. de Ruyter raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

jean
22-11-2017

zeer comfortabel, drogen niet uit en zijn gemakkelijk in het gebruik. Ik draag deze lenzen al jaren met pleziere.

Comfort Algemeen

jean raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Rich
22-11-2017

Eerst halfjaar lenzen gehad, later maandlenzen en nu al weer aan paar jaar daglenzen. Deze lenzen zijn zeer comfortabel, zelfs na een dag dragen zitten ze nog steeds goed !!

Comfort Algemeen

Rich raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Jeroen Noog
22-11-2017

Ik heb eigenlijk een hogere radius (groter oog) dan 9.0. Maar doordat deze lenzen zo dun en flexibel zijn passen ze toch perfect. Ik gebruik deze altijd op dagen met lange autoritten. Voor dagelijks gebruik vind ik ze een beetje te duur in vergelijking met maandlenzen. Wel is het superontspannen bij probleempjes: een lens kwijtraken tijdens bijvoorbeeld het indoen is geen grote kostenpost.

Comfort Algemeen

Jeroen Noog raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Kayan
22-11-2017

Ik bestel deze lenzen al een lange tijd bij toplenzen. Ben erg tevreden over het product!

Comfort Algemeen

Kayan raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Frank B
22-11-2017

Draag 200 dagen per jaar deze lenzen, nooit droge of geirriteerde ogen.

Comfort Algemeen

Frank B raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Rosalie
22-11-2017

Ik heb erg droge ogen, maar met deze lenzen heb ik daar geen last van. 

Comfort Algemeen

Rosalie raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder