Beoordelingen Dailies Total 1

Dailies Total 1



Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 8 beoordelingen

5 sterren
14
4 sterren
6
3 sterren
4
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

P.L.
22-02-2021

Goede lenzen. Prijs best hoog. Maar de kwaliteit en het draagcomfort meer dan waard voor mij

Algemeen

P.L. raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Myrna
18-12-2018

Erg fijne lenzen die mijn ogen vochtig houden. Zijn wat duurder maar is het erg waard. Jammer van de plastic verpakking.

Algemeen

Myrna raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

SvH
24-11-2017

Ik ben erg tevreden over deze lenzen. Bij de laatste levering zaten er een paar lenzen bij die dubbel in de verpakking zaten en de hele dag niet lekker in mijn oog zaten.  Over het algemeen zijn het super fijne lenzen.

Comfort Algemeen

SvH raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

margreet
23-11-2017

had altijd erg snel droge ogen, met name in de avond kon ik veel lezen niet meer verdragen. Ik draag nu al jaren dalies Total 1. Elke dag nieuwe lenzen, geen last van droge ogen zelfs niet laat op de avond. Het is een dure lens, maar hij doet ook wat hij beloofd. 

Comfort Algemeen

margreet raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

AVB
22-11-2017

Deze lenzen zijn erg zuurstof doorlatend, waardoor je de lenzen ook op lange dagen de hele dag in kunt houden. Omdat het daglenzen zijn heb je  altijd een nieuwe schone lens in en heb je weinig waste. Als je een week je bril wil dragen doe je gewoon langer over je lenzen-voorraad.

Comfort Algemeen

AVB raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Henri de Werd
22-11-2017

Enjoy the little thinks-Dailies Totaal- the best you can get.

Comfort Algemeen

Henri de Werd raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Stephanie
21-11-2017

Heerlijk comfort; had vaak last van droge ogen maar sinds ik ben overgestapt naar deze daglenzen is dit een stuk minder! Nadeel is dat ze iets meer kosten dan vergelijkbare merken.

Comfort Algemeen

Stephanie raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Sigrid
21-11-2017

Fijne lenzen, maar helaas wel wat prijzig.

Comfort Algemeen

Sigrid raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder