Beoordelingen Biofinity




Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 37 beoordelingen

5 sterren
91
4 sterren
19
3 sterren
1
2 sterren
0
1 sterren
0

100% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Daphne
18-07-2019

De lenzen zitten comfortabel, nooit problemen mee gehad!

Algemeen

Daphne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Moniek
21-05-2019

Ik heb snel last van droge ogen, maar met deze lenzen heb ik geen last, de hele maand niet! Gemakkelijk om in te doen, je voelt ze niet. Ik heb ze 16 uur per dag in en zit voor werk 9 uur per dag achter de PC en 2 uur in de auto met airco. GEEN PROBLEEM! Ik ben er super blij mee.

Algemeen

Moniek raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (4) Nee (0)

Dick
26-11-2017

Ik koop al jaren deze lenzen bij Toplenzen en vind ze geweldig. En veel goedkoper dan in de winkel.

Comfort Algemeen

Dick raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

Patrice
25-11-2017

Super!

Comfort Algemeen

Patrice raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marc
23-11-2017

Fijne lenzen met uitstekend comfort. Ik zou geen andere meer willen!

Comfort Algemeen

Marc raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Isabelle
22-11-2017

Fijne lezen voor een goede prijs. Nadat ik problemen had met droge ogen en troebel zicht met andere merken overgestapt en geen problemen meer. De lenzen heb ik elke dag ongeveer 16 uur in. Ook als je wel een droge ogen hebt lukt het nog om deze lenzen in te doen en te dragen.

Comfort Algemeen

Isabelle raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (0)

Lynette
22-11-2017

Ik heb al jaren lang deze lenzen. Ze zijn comfortable en ik heb weinig las van.

Comfort Algemeen

Lynette raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Isaac D
22-11-2017

Ik gebruik deze lenzen al jaren en heb 0 aanmerkingen op de lens. De lens geeft perfect zicht en is uitermate comfortabel. De prijs is ook schappelijk!

Comfort Algemeen

Isaac D raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

An
22-11-2017

Bevalt al jaren goed

Comfort Algemeen

An raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Sophia
22-11-2017

erg prettige lenzen, je voelt ze niet. ondanks dat ze zo dun zijn, zijn ze wel erg sterk. ik heb nog nooit een scheurtje gehad

Comfort Algemeen

Sophia raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)

Sophia
22-11-2017

deze lenzen dragen erg prettig, je voelt ze niet. ondanks dat ze zo dun zijn, zijn ze wel erg sterk. ik heb nog nooit een scheurtje gehad.

Comfort Algemeen

Sophia raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

LisaRD
22-11-2017

Lenzen zijn top! Draag ze elke dag en beginnen pas na 14 uur te irriteren. 

Comfort Algemeen

LisaRD raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder