Beoordelingen Biofinity




Gemiddelde klantenbeoordeling

Gebaseerd op 39 beoordelingen

5 sterren
91
4 sterren
19
3 sterren
2
2 sterren
0
1 sterren
5

94,87% zou dit aanbevelen bij een vriend


Schrijf een review

Ruud Staal
24-09-2020

De lenzen van biofinity klappen erg snel dubbel. Daarnaast kunnen de lenzen niet goed tegen stof. Wanneer je een tijdje in een stoffige ruimte aanwezig bent, gaat het stof gemakkelijk in/op de lens zitten. Daarna is de lens voor dagen niet meer te dragen. Wanneer je deze toch wel in doet, lijkt het net alsof een schuurmachine over je hoornvlies heen raast. De lenzen van Alcon zijn veel beter.

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (1) Nee (0)

Ruth
03-09-2020

Ik las vele goede reviewS en dacht laat me het maar problemen . Ik draag al Jaren de lenzen van een andere groot merk . -2 Binnen 2 dagen scheurde al 1 lens van dit merk door het midden gewoon uit het niets . Vanwege de geweldige reviews had ik voor 6 maanden lenzen gekocht . Op gegeven moment vroeg ik me af als ik wel of geen lenzen aan had want ik had het gevoel dat ik het verschil niet meer merkte met of zonder lenzen dus begon ik te geloven dat mijn ogen vooruit waren gegaan . Gelukkig heb ik na 6 maanden weer mijn oude merk besteld en bij de eerste paar merkte ik duidelijk het verschil . Ik heb het idee dat ik voor mijn dure geld Fake lenzen in had . Neen dankjewel ik blijf na jaren goede ervaring bij mij Vorige lenzen . Ik dacht na de geweldige reviews online te hebben gelezen dat ik iets gemist had . Goedkoop is duurkoop. Ik ben er nu wel achter dat reviews niet altijd betrouwbaar zijn . In het land der blinden is 1 oog koning .

Algemeen

Heeft deze review jou geholpen? Ja (3) Nee (0)

Daphne
18-07-2019

De lenzen zitten comfortabel, nooit problemen mee gehad!

Algemeen

Daphne raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Moniek
21-05-2019

Ik heb snel last van droge ogen, maar met deze lenzen heb ik geen last, de hele maand niet! Gemakkelijk om in te doen, je voelt ze niet. Ik heb ze 16 uur per dag in en zit voor werk 9 uur per dag achter de PC en 2 uur in de auto met airco. GEEN PROBLEEM! Ik ben er super blij mee.

Algemeen

Moniek raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (4) Nee (0)

Dick
26-11-2017

Ik koop al jaren deze lenzen bij Toplenzen en vind ze geweldig. En veel goedkoper dan in de winkel.

Comfort Algemeen

Dick raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (1)

Patrice
25-11-2017

Super!

Comfort Algemeen

Patrice raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Marc
23-11-2017

Fijne lenzen met uitstekend comfort. Ik zou geen andere meer willen!

Comfort Algemeen

Marc raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Isabelle
22-11-2017

Fijne lezen voor een goede prijs. Nadat ik problemen had met droge ogen en troebel zicht met andere merken overgestapt en geen problemen meer. De lenzen heb ik elke dag ongeveer 16 uur in. Ook als je wel een droge ogen hebt lukt het nog om deze lenzen in te doen en te dragen.

Comfort Algemeen

Isabelle raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (5) Nee (0)

Lynette
22-11-2017

Ik heb al jaren lang deze lenzen. Ze zijn comfortable en ik heb weinig las van.

Comfort Algemeen

Lynette raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Isaac D
22-11-2017

Ik gebruik deze lenzen al jaren en heb 0 aanmerkingen op de lens. De lens geeft perfect zicht en is uitermate comfortabel. De prijs is ook schappelijk!

Comfort Algemeen

Isaac D raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

An
22-11-2017

Bevalt al jaren goed

Comfort Algemeen

An raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (0) Nee (0)

Sophia
22-11-2017

erg prettige lenzen, je voelt ze niet. ondanks dat ze zo dun zijn, zijn ze wel erg sterk. ik heb nog nooit een scheurtje gehad

Comfort Algemeen

Sophia raad dit product aan

Heeft deze review jou geholpen? Ja (2) Nee (0)


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Toplenzen gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees verder